you're on
communicatieplatform

Home / Web apps / You’re on

Tablet met youreon

Omschrijving project

Soms loopt men er binnen een bedrijf tegenaan dat er veel mails over en weer worden verzonden, waardoor het overzicht kwijt is. Of dat men überhaupt info gemist heeft. Parttimers werken niet elke dag en missen op die manier ook informatie. Om daar een antwoord op te geven is You’re On! ontwikkeld.

omschrijving opdracht

De app is module matig ontwikkeld. Dat wil zeggen dat er telkens een nieuwe functionaliteit is toegevoegd. Zo blijft de app gewoon bruikbaar en werken zoals gewend. Op die manier zijn de wensen van de klant verder doorontwikkeld en is de web-app steeds grotere vormen aan gaan nemen.

project details

Tags:
you’re on
communicatie
rooster
logboek
platform
telefoonlijst
telefoonboek
vrijvraag
online
web-app
to-do
reserveringen
kinderfeestjes
dagplanning
enquête
werkkleding
registratie
berichten
email
modules

project delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Wat kan het?

Alle modules* zijn per gebruiker instelbaar. Dat wil zeggen dat er per gebruiker toegang bepaald kan worden tot elke individuele module. De hoofdgebruiker bepaalt zo wie wat kan doen en welke zaken geblokkeerd (onzichtbaar) zijn voor bepaalde gebruikers. 

 • Berichten achterlaten
  Typ een bericht voor één of meerdere gebruikers. Vink een bericht af als je deze gelezen hebt om ‘m van jouw tijdlijn af te halen. Door te reageren op berichten komt een bericht weer terug op de tijdlijn. Zo hou je elkaar op de hoogte van voortgangen zonder dat je tijdlijn onoverzichtelijk wordt.
 • Dagplanning opstellen
  Duidelijke tijdlijn met daarop de onderdelen die gedaan moeten worden, per persoon uitgelijnd. Tevens staan de to-do items er op, belangrijke notities voor de dag, reserveringen voor die dag en kan de dagplanning met één druk op de knop geprint worden.
 • Kinderfeestjes reserveren
  Een module waarbij reserveringen voor kinderfeestjes worden aangemaakt en bijgehouden. Deze communiceert automatisch met de juiste prijzen, aantallen, beschikbare plaatsen en stuurt automatisch een bevestiging naar de klant. Eventueel uitbreidbaar met een login-module voor klanten om hun reserveringen in te kijken.
 • Online rooster
  Verwerk arbeidstijden in het rooster. Werknemers kunnen hun voorkeur voor vrije dagen en vakantie aangeven. Deze kunnen goed- of afgekeurd worden. Een goedkeuring wordt automatisch verwerkt met het rooster. De totale tijden worden berekend om plus- of minuren overzichtelijk te maken. Met een publicatie knop wordt een rooster gepubliceerd, waarna werknemers een melding ontvangen en het rooster kunnen bekijken.
 • Telefoonboek
  Overzicht van alle (beschikbare**) contactgegevens van de gebruikers, met de mogelijkheid direct een mail te verzenden of de contact de bellen. 
 • Werkkleding registratie
  Hou bij welke kleding op voorraad is, welke kleding meegegeven is aan een medewerker bij indiensttreding en controleer dit eenvoudig indien een medewerker uit dienst treedt.
 • Logboek
  Houdt deelnemersaantallen, weersomstandigheden, omzetten en bijzonderheden heden. Gegevens worden automatisch geladen indien je deze al eerder hebt ingevoerd. Uitbreidbaar met een module die berekend of de omzetten kloppen.
 • To do
  Overzicht van to-do items, waarbij individueel of per groep een project geregistreerd kan worden. Zo hou je de voortgang overzichtelijk en weet iedereen wat de status van een project is.
 • Enquête resultaten bijhouden
  Toon enquêtes die zijn verzonden en koppel deze aan de gebruiker over wie de enquête gaat. Uitbreidbaar met een klein competitief element, waarbij de top 6 van meeste enquêtes getoond worden.
 • Documenten
  Een plek waar documenten bekeken kunnen worden door de gebruikers. Denk aan draaiboeken, informatieve brieven, uitnodigingen, etc. 
 • Recreatieprogramma’s opstellen
  Eenvoudig en door iedereen te gebruiken. Met deze module zet je supersnel recreatieprogramma’s in elkaar, in de huisstijl van jouw bedrijf. Met een druk op de knop genereer je een PDF of publiceer je het programma online.

* Dit zijn de functionaliteiten van het programma op het moment van publicatie van deze pagina. Modules zijn op aanvraag te ontwikkelen, waardoor de mogelijkheden verder uitgebreid kunnen worden.
** In verband met de privacy wetgeving bepaalt een gebruiker zelf welke gegevens zichtbaar zijn voor anderen.

Download / bekijk productsheet Youre On!

beoordeling van opdrachtgever
Er is nog geen tekstuele toelichting ingevuld

Algemeen oordeel

95%

Snelheid van (op)levering

100%

Kwaliteit van product / dienst

95%

Communicatie met en naar opdrachtgever

100%
Previous
Next

Aanvragen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? We nemen graag vrijblijvend contact met je op.

gerelateerde projecten

© Copyright 2019 - 2019 | Onder voorbehoud van druk- en publicatiefouten | Algemene voorwaarden