Webdesign

Mooi online

Het hebben van een website is onmisbaar. Bezoekers willen je kunnen vinden en willen snel aan informatie komen. Geen speurwerk, geen onhandige formaten op mobiele telefoons, gewoon gebruiksvriendelijke websites. Jouw site moet vindbaar zijn in Google, bezoekers moeten eenvoudig door jouw website kunnen navigeren en ze moeten je snel kunnen bereiken. Dat is waar we in voorzien. Mooie websites, die ook aangepast zijn voor gebruik op tablet of mobiele telefoon.

We zetten ‘m op, dragen alles over zodat je het zelf kunt beheren of onderhouden deze voor je. Daarbij stemmen we de site af aan jouw behoeftes. Met diverse modules kunnen we de site uitbreiden waardoor je jouw site kunt verrijken met bijv. een webshop of reserveringsmodule. 

all-in

Hosting, domein en email. Uiteraard communiceert je website via een versleutelde verbinding (https). Ook dataverkeer en opslag is inbegrepen.

Responsive

Pagina’s mooi weergeven op allerlei apparaten, zoals tablets of smartphones. Daardoor is je site gebruiksvriendelijker en beter vindbaar in Google.

Support

Je neemt de site over als deze af is en beheert de content zelf, uiteraard met duidelijke en persoonlijke instructie. Te lastig? Dan onderhouden wij ‘m. 

Modules

Uitbreidbaar met webshop, reserveringsmodule, video- en fotoweergaves, enz.

Aanvragen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? We nemen graag vrijblijvend contact met je op. Vul de velden zo compleet mogelijk in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

© Copyright 2019 - 2019 | Onder voorbehoud van druk- en publicatiefouten | Algemene voorwaarden