programma maker

Home / Web apps / programma maker

Programmaker

Omschrijving project

Op de vakantieparken wordt een recreatieprogramma geboden. Deze wordt wekelijks opgesteld. Om type- en spelfouten te beperken en te voorkomen dat er wisselende huisstijlen ontstaan, is de online tool ontwikkeld.

omschrijving opdracht

De tool is online benaderbaar. Om misbruik te voorkomen staat deze in een beveiligde omgeving, welke na inloggen bereikt kan worden. Door online werken is het mogelijk om overal aanpassingen te maken en snel te kunnen anticiperen op weersomstandigheden of andere onvoorzienigheden. Ook kunnen de diverse parken bij elkaar zien wat er in het programma geboden wordt, om zo het beste van beide te kunnen bieden en eenduidigheid te creëren over de diverse parken.

De tool is extra gebruiksvriendelijk ingericht, zodat iedereen er zonder al te veel instructie direct mee overweg kan. Activiteiten worden ingevoerd, de tijden worden gekozen en de locatie van de activiteit. Ook kan een gebruiker een categorie aangeven, om zo bijvoorbeeld een minimum leeftijd aan te geven.

Het programma wordt automatisch in de huisstijl van het bedrijf gegoten. Eventueel kan er nog gekozen worden uit een thema. Zo wordt het programma geheel in stijl van dit thema aangepast. De programma’s blijven automatisch opgeslagen. Zo hoeft een programma niet compleet opnieuw getypt te worden als men alleen het thema wil wijzigen.

Met een druk op de knop kan het programma, als deze klaar is, geprint worden of opgeslagen als PDF.

Optioneel is deze tool te koppelen aan You’re On! zodat de activiteiten die in het programma staan automatisch worden geladen in de logboekfunctie.

project details

Tags:
programma
recreatie
animatie
entertainment
vakantiepark
camping
bungalowpark

project delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
beoordeling van opdrachtgever
Er is nog geen beoordeling ingevuld

Algemeen oordeel

Snelheid van (op)levering

Kwaliteit van product / dienst

Communicatie met en naar opdrachtgever

Aanvragen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? We nemen graag vrijblijvend contact met je op.

gerelateerde projecten

© Copyright 2019 - 2019 | Onder voorbehoud van druk- en publicatiefouten | Algemene voorwaarden