Escaperooms

(ont)snap jij het?

Escaperooms zijn dé trend van dit moment. Dit succes zie je terug in het aantal escaperooms dat de afgelopen jaren is geopend. Entertainment Portal helpt bij de ontwikkeling van nieuwe escaperooms of bij het doorontwikkelen van bestaande. Zo kunnen we een compleet pakket afleveren, een thema met verhaallijn ontwikkelen, geluids- en videofragmenten realiseren, decoratieve tekeningen maken en besturingssoftware creëren.

Totaalpakket

We schrijven een (thematisch) verhaal, passen de spellen er op aan en zorgen dat het van A tot Z compleet is, zodat het één groot geheel is wat klopt.

Geluid

Of het nu gaat om een ingesproken veiligheidsinstructie bij aanvang, een voice-over die het verhaal vertelt of hints geeft of spannende muziek die de zenuwen van de deelnemers flink opschroeft.

Video

Met een openingsvideo kleed je het verhaal mooi aan, waarbij je de aandacht van de speler zeker vasthoudt. Ook hints in de vorm van video geven de escaperoom een extra dimensie.

Software

Met onze software kun je vanuit de controle kamer eenvoudig geluids- en videofragmenten afspelen, tijdregistraties bijhouden, teksten naar de deelnemers sturen en de speeltijd bedienen.

Aanvragen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? We nemen graag vrijblijvend contact met je op. Vul de velden zo compleet mogelijk in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

gerelateerde projecten

Escaperoom

Landal Stroombroek

Het project

Voor dit project is een control panel ontwikkeld, waarmee o.a. geluidsfragmenten, videohints en tijdsregistratie beheerd worden.
Bekijk

Escaperoom

Landal Coldenhove

Het project

Voor dit project is een complete make-over gerealiseerd. Van control panel tot voice-over, aankleding en spellen.
Bekijk

© Copyright 2019 - 2019 | Onder voorbehoud van druk- en publicatiefouten | Algemene voorwaarden