Escaperoom
Landal Stroombroek

Home / Escaperoom / Landal Stroombroek

60713659_353324098710007_1119031532581814272_n

Omschrijving project

De huidige escaperoom bestaat al 2 jaar. Bezoekers stappen in een tijdmachine en gaan terug in de tijd. Tijdens de bouw van het huidige recreatiegebied is een kist gevonden. Deze kist bevat vermoedelijk de erfenis van de toenmalige eigenaar. Tijdens deze tijdreis proberen de bezoekers informatie over deze kist, en wellicht zelfs de sleutel om deze te openen, te bemachtigen. Vanuit de opdrachtgever is de wens uitgesproken om een extra dimensie toe te voegen aan het huidige concept.

omschrijving opdracht

Voor de opdrachtgever is een laptop met een control panel aangeleverd. Met dit control panel is het mogelijk om in de escaperoom geluidsfragmenten af te spelen, instructievideo’s af te spelen en tekstuele hints en opmerkingen te verzenden. Daarnaast worden op een gethematiseerd beeldscherm statistieken, de speeltijd en videomateriaal afgespeeld. De tijd wordt geregistreerd, waardoor er aan het eind gezien kan worden op welke plaats in de highscore men geëindigd is.

project details

Klant: Landal Stroombroek
Website:
Tags:
escaperoom
software
hints
video
instructie
film
aansturing
Landal
Stroombroek

project delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
beoordeling van opdrachtgever
Een snelle en persoonlijke afhandeling van een best complex project. Er wordt meegedacht in de belangen van het bedrijf, zonder dat het op de voorgrond te technisch wordt. Zelfs aan de kleinste details wordt gedacht. Een prettige, open en eerlijke samenwerking.
Hugo Schaank
Manager Fun & Entertainment, Marketing & Sales

Algemeen oordeel

90%

Snelheid van (op)levering

100%

Kwaliteit van product / dienst

90%

Communicatie met en naar opdrachtgever

90%
Previous
Next
gerelateerde projecten

© Copyright 2019 - 2019 | Onder voorbehoud van druk- en publicatiefouten | Algemene voorwaarden